Smink lektion :)

Asså gue, helt många random personer har frågat ifall vi inte kan visa hur vi sminkar oss på bloggen dåe, klart vi kan :) för vi älskar alla läsare <3<3 även fast vi tappat asmånga när vi hade uppehåll :(:(

Du behöver:
- Mabyline lash stiletto maskara
- Max factor foundation (den mörkaste)
- Isadora puder (mörkaste här oxå)
- Vit kajal från max factor
- Svart kajal från max factor
- Brun ögonskugga från Isadora
- Läppglans från Lancome
- Rouge från Mabyline (mörkröd)
- Concealer från max factor (<3)
- Brun ögonpenna från Isadora.

Först sätter du dåe concealer typ under ögonen å så ;)  sen 2 lager foundation (de ska se ut som den perfekta solbrännan ofc) och på läpparna oxå. men inget på halsen! för dåe kan de bli en rand där du har tröjan, asså tänk om killar typ börjar tafsa åså råkar tröjan halka ner, då ser dom ju foundation linjen, så nej stoppa bara i ansiktet. sen taru pudret och pudrar mkt så de inte blänker (usch, gue va fult de är när de blänker). sen taru den vita kajalen och stoppar under ögonen å på kajal linjen (va heter den?! *paaniik*) och den svarta ovanpå ögat dååe. en riktigt tjock linje av den svarta. annars kanske de inte syns. sen taru ögonskuggan å stoppar på ögonlocket ända upp till ögonbrynet! och spara inte på den, ska de bli fint får du slösa asså..  sen taru ögonpennan och målar starkt ögonbrynen såe man ser dom! sen taru maskaran och målar riktigt mkt, 3 lager ungefär och glöm inte att måla underfransarna!!! sen rouge, mkt på kindbenen dåe ;) sist men inte minst läppglans! många lager och ta med den så du har läppglans för hela dan! brukar gå typ en läppglans per vecka för mig :) så puss hoppas ni prövar detta, kommentera va ni tkr och skicka gärna in bilder då ni har på er det :)

Pussar & kramar
Postat av: Anonym

Att vara en stor bloggare idag handlar om att man ska vara så bitchig och blond som möjligt..Enligt mig är det fan idiotiskt!En stor blogg ska ha något värde,och en betydelse.Jag skriver en blogg,som handlar om självförtroende .Skriver om hur man bla kan hjälpa en kompis med dens självförtroende .Men jag tar upp saker som hur du tacklar grupptryck och alkohål.Men också komplex & anorexia . Skriver också om mobbing...Hur du tacklar det,eller va du ska göra om du ser någon bli mobbad osv.Även om du har bra självförtroende,så tycker jag att du ska kolla in den hära bloggen eftersom den är en vettig och viktig blogg som borde få synas.Mitt syfte är inte att bli känd bloggare,utan att hjälpa andra eftersom jag själv hade självmordstankar pga mitt dåliga självförtroende ( som idag är jätte bra)

Om du gillar den,lägg järna till den i bloglovin! Jag gör de samma,om du gör de <3ha de så himmla bra,

kram från JUNO - http://jjuno.blogg.se

2009-08-22 @ 17:11:12
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

hade varit roligt med bilder =)

2009-08-26 @ 15:20:42
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Kommentera här ! Vi svarar på allt ba de inte är anonymt ! =) puss loove yaah <3
Kommentera inlägget här:

Ditt söta lilla namn
Kommer du tillbax ?=)

E-postadress: (de är lungt, den publiceras inte)

Kom nu ihåg att skriva din bloggaddress!

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0